Θυρίδες Επίσκεψης

Θυρίδες επίσκεψης Comfort της Γυψομετάλ ΑΕ για συστήματα ξηράς δόμησης από γυψοσανίδα ή Densglass, με δυνατότητα εφαρμογής σε εσωτερικές ή εξωτερικές κατασκευές για οριζόντιες επιφάνειες (οροφή) ή σε κάθετες (τοίχο-επένδυση).

Τεχνική Περιγραφή:

Αποτελούνται από κρυφά πλαίσια αλουμινίου (frame less) και υλικό πλήρωσης από γυψοσανίδα ή DensGlass (εξωτερικής χρήσης), παραμένοντας σχεδόν αδιάκριτες στην κατασκευή μας. Η υψηλή ποιότητα των υλικών, μας εξασφαλίζει την δυνατότητα παραγωγής μεγάλων διαστάσεων χωρίς να χαθεί η σταθερότητα και η λειτουργικότητα τους.

Παράγονται σε δυο βασικούς τύπους, με λάστιχο ή χωρίς. Το λάστιχο τοποθετείται περιμετρικά στο πορτάκι, εμποδίζοντας τη μεταφορά του αέρα και της υγρασίας. Ο μηχανισμός ανοίγματος είναι κρυφός, τύπου clip και ανοίγει εύκολα με ελαφρύ πάτημα. Στον τύπο θυρίδας οροφής το πορτάκι είναι αποσπώμενο αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο εργασίας αλλά και για να βάφεται χωριστά χωρίς να λερώνεται ο αρμός, ενώ στον τύπο θυρίδα τοίχου έχει μεντεσέ για σταθερότητα. Για την αποφυγή ζημιάς ή ατυχήματος το πορτάκι φέρει ασφάλεια (στοπ) για να μην ανοίγει σε πλήρη έκταση ακούσια, όπως και όλες οι βίδες φέρουν προστατευτικά καλύμματα.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα:
  • Κρυφός ενισχυμένος σκελετός
  • Δυνατότητα παραγωγής ειδικών διαστάσεων
  • Δυνατότητα παραγωγής μεγάλων διαστάσεων
  • Λάστιχο σε πορτάκι
  • Εύκολο και ασφαλές άνοιγμα
  • Αποσπώμενο πορτάκι

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - 210 2841339

Loading...
Loading...