Πληροφορίες αποστολής

1.Παραλαβή από τα καταστήματα – Νέο Ηράκλειο και Κορωπί

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν από τα καταστήματά μας Νέο Ηράκλειο, Λ.Πλαπούτα 129 ΤΚ14121 και Κορωπί, Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου ΤΚ 19401
Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 07:00 - 17:00 και Σάββατο 07:00 - 15:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.
Τρόποι πληρωμής για παραλαβή από τα καταστήματά μας:

α. Μετρητοίς

β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

γ.Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

δ. Με Paypal             

 

2.Παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρείας ή courier

Μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή των εμπορευμάτων σας σε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε εντός Αττικής. Η εταιρεία μας σας παραδίδει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση τα εμπορεύματα στην μεταφορική της επιλογής σας, όμως το κόστος της επιβαρύνει εσάς.

Το κόστος μεταφοράς ισχύει πάντα για παράδοση επί αυτοκινήτου.

 

Για αποστολές παραγγελιών εντός Αττικής, η παράδοση δύναται να γίνει με δικά μας ιδιόκτητα αυτοκίνητα εάν ο όγκος των εμπορευμάτων το απαιτεί και παραδίδονται επί αυτοκινήτου χωρίς επιπλέον επιβάρυνση αλλά σε χρόνο που καθορίζεται ανάλογα με την αξία της παραγγελίας. Υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης των εμπορευμάτων με τη χρήση γερανού έως και τα 8 μέτρα ύψος, το οποίο κοστολογείται ανάλογα με την αξία των εμπορευμάτων και με την δυνατότητα των αυτοκινήτων να παραδόσουν στο μέρος όπου απαιτείται. Αυτή η παροχή δίνεται κατόπιν συνεννόησης και πάντα εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των εμπορευμάτων.
Σε κάθε περίπτωση, η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται βάσει αξίας και κατόπιν ζήτησης  χρήσης γερανού κατόπιν συνεννόησης.

Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν ανάλογα την αξία της παραγγελίας. Η αποστολή με courier γίνεται μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την παραγγελία, η δε παράδοση σε μεταφορική ή εντός Αττικής, γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την αξία της παραγγελίας. Υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία πάντα πριν την αποστολή της παραγγελίας για επιβεβαίωση. Υπάρχει και η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης, όποτε είναι δυνατόν ή κατ’ απαίτηση με επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση που έχετε μια παραγγελία μικρή σε βάρος (μέχρι 5 Kg) και όγκο (μέχρι 40cm X 30cm X 20cm) και θέλετε να την παραλάβετε άμεσα, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μέσω της εταιρείας courier με την οποία συνεργαζόμαστε.
Η χρέωση αποστολής μέσω courier, παραγγελίας συνολικού βάρους μέχρι 5 Kg, είναι για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως προορισμού, 5 euro.
Οι χρόνοι αποστολής μέσω courier είναι: 

- Έως 24 ώρες για φόρτωση από κατάστημα Αθήνας στους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας
- Έως 24 ώρες για φόρτωση από κατάστημα Θεσσαλονίκης και αποστολή στους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Πέλλας, Ημαθίας, Κοζάνης, Πιερίας, Λαρίσης
- Έως 48 ώρες για αποστολή σε οποιονδήποτε άλλο χερσαίο προορισμό

Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οι χρόνοι μεταφοράς ενδέχεται να επηρεαστούν. 
  


Τρόποι πληρωμής για παραλαβή μέσω μεταφορικής ή courier:

α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

β.Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

γ. Με Paypal

 

Σε περίπτωση παράδοσης από εμάς εκτός Αττικής, υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης ως προς τον χρόνο και το κόστος.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδος γίνονται για τις πολύ μικρές ποσότητες με χρήση courier, κι για μεγαλύτερες κατόπιν συνεννόησης. Και στις δύο περιπτώσεις το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς.

·        Όλες οι παραπάνω αναφερόμενες χρεώσεις επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%.

·        Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία ή την εταιρεία courier προς αποστολή, θα ενημερωθείτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

·        Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα «κατόπιν παραγγελίας», θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος της εταιρείας, για να σας ενημερώσει για τους υπολογιζόμενους χρόνους παράδοσης.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - 210 2841339

Loading...
Loading...