Πληροφορίες αποστολής

1. Αποστολή προιόντων εντός Αττικής με courier:

Τα εμπορεύματα δύναται να παραδοθούν εντός 1-3 ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Το κόστος του courier είναι για έως 2 κιλά 3,00€ και για κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 1,00€. Στην περίπτωση της αντικαταβολής αυτό χρεώνεται 5,00€ για κάθε αποστολή έως 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό 1,00€. Η αποστολή με courier αφορά μόνο τα μικρο-εμπορεύματα. Η αποστολή εφόσον το εμπόρευμα είναι διαθέσιμο, αποστέλλεται αυθημερόν και ενημερώνεστε με σχετικό mail. Αν η πληρωμή γίνει μέσω τραπέζης, τότε η αποστολή των εμπορευμάτων ξεκινάει μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής.


2. Αποστολή εμπορευμάτων εντός Αττικής με δικά μας μεταφορικά μέσα:

Τα εμπορεύματα δύναται να παραδοθούν εντός 1-3 ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Το κόστος της μεταφοράς είναι 25,00€. Για παραγγελίες άνω των 1000,00€ η αποστολή γίνεται δωρεάν. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς της εταιρείας ή με πληρωμή στην παράδοση. Για παραγγελίες έως 500,00€ η πληρωμή μπορεί να γίνει και με μετρητά. Για παραγγελίες αξίας άνω των 500,00€ η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με τη χρήση κάρτας μέσω του μηχανήματος POS στον οδηγό κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.


3. Αποστολή εμπορευμάτων εκτός Ελλάδος:

Για παραγγελίες εξωτερικού υπάρχει δυνατότητα αποστολής είτε με courier εάν είναι μικρή η παραγγελία ή με φόρτωση σε φορτηγά ή container. Ανάλογα την αξία, την ποσότητα και τη χώρα αποστολής, αντίστοιχα υπολογίζεται και το κόστος των μεταφορικών το οποίο επιβαρύνει αποκλειστικά των πελάτη.


4. Παραλαβή των εμπορευμάτων από τα καταστήματά μας:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν από τα καταστήματά μας Νέο Ηράκλειο, Λ.Πλαπούτα 129 ΤΚ14121 και Κορωπί, Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου ΤΚ 19401

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 07:00 - 17:00 και Σάββατο 07:00 - 15:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή από τα καταστήματά μας:

α. Μετρητοίς

β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

γ.Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα       

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - 210 2841339

espa banner
espa banner
Loading...
Loading...