Ιστορικό

Η εταιρεία ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ ΑΕ  ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1978 ως παραγωγός γύψινων κορνίζων, αργότερα επεκτάθηκε στην τοποθέτηση συστημάτων γυψοσανίδων και σιγά σιγά άρχισε να δραστηριοποιείται στο εμπόριο υλικών ξηράς δόμησης, εξωτερικής θερμομόνωσης , υγρομόνωσης, κασωμάτων αλουμινίου εσωτερικού χώρου, χρωμάτων, παραγωγή και εμπόριο γυψίνων διακοσμητικών και τσιμέντινων κορνίζων, εργαλείων και όλων των ειδικών υλικών που αφορούν όλη τη γενική ανακαίνιση και κατασκευή κτιρίων.

Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι οι αποκλειστικές συνεργασίες της με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, οι ασυναγώνιστες τιμές, η μεγάλη γκάμα των προιόντων της,  ώστε να ικανοποιούν κάθε απαίτηση, η οργάνωσή της, η άμεση εξυπηρέτηση, το έμπειρο προσωπικό της και η διάθεση να προσφέρει στην αγορά προιόντα καινοτόμα και πιστοποιημένα ώστε να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης στον πελάτη.

Αυτό την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στο χώρο αφού συνεχώς κάνει επενδύσεις για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της.

Διαθέτει ένα κεντρικό εμπορικό κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και ένα υποκατάστημα στο Κορωπί. Και οι δύο περιοχές εξυπηρετούν όλη την Αθήνα και την επαρχία διανέμοντας εμπορεύματα με δικά της ιδιόκτητα επαγγελματικά οχήματα. 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - 210 2841339

espa banner
espa banner
Loading...
Loading...